Informatieproducten.nl - Word wijzer van de kennis en passie van experts

 

Gebruiksvoorwaarden

 

Leuk dat je deze website hebt gekozen om de allerleukste en meest praktische informatieproducten te vinden die online worden aangeboden.

Bij het gebruik van Informatieproducten.nl zijn de volgende gebruiksvoorwaarden van toepassing:

  1. Alle informatieproducten die op Informatieproducten.nl worden getoond dienen uitsluitend ter informatie aan de bezoeker.

  2. Indien de bezoeker tot aankoop of download van een informatieproduct wil overgaan, kan de bezoeker doorklikken (groene knop met de tekst 'Ga naar aanbieder') naar de website van de aanbieder.

  3. Aankooptransacties, downloads en eventueel hiervoor gevraagde registraties vinden dan ook uitsluitend plaats op de website van de aanbieder en niet op Informatieproducten.nl.

  4. Informatieproducten.nl is niet aansprakelijk voor de inhoud en levering van de informatieproducten die worden getoond.

Heel veel plezier met het gebruik van deze website.

 

 

Nu tijdelijk GRATIS: 10 Groene Smoothies Recepten eBook

Vind jij groene smoothies ook zo lekker en wil je een gezonder leven leiden en je vitaler voelen? Groene smoothies zorgen voor een gezondere huid en geven je meer energie. Veel plezier bij het maken van de 10 overheerlijke groene smoothies uit dit eBook!

Vul hieronder je gegevens in en druk daarna op 'JA, ik wil het GRATIS eBook!'.

Je gegevens zijn veilig en
afmelden kan op ieder moment.